Közeleg a tavasz, amely nemcsak a szerelem, de a spárga szezonja is. A 220 éves Pinceétteremben ez alkalommal különleges vacsorával várnak mindenkit, aki szívesen végigkóstolja a spárgából készült ételeket és a hozzá illő válogatott borokat. A fogásokról a ház executive séfje mesél, míg a borokról sommelier ad tájékoztatást.
Időpont: 2009. április 09. 19:00
Helyszín: Symbol Budapest - 220 éves Pinceétterem
Részvételi díj: Borkóstolóval 10.800 Ft/fő, Borkóstoló nélkül 6.900 Ft/fő
További információk és foglalás:
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
Tel: 06-1/333-5656
Web: www.symbolbudapest.hu
E-mail: info@symbolbudapest.hu
Szórólap
MENÜ:
Zöldspárgasaláta virágokkal
Gere Attila Olaszrizling 2007 - Villány
Spárgasípok céklasóval és gravlaxolt halakkal
Nyakas Pince Sauvignon Blanc 2007 - Etyek
Fehérspárga füstölt tokhallal és narancsos vajmártással
Malatinszky Siklósi Chardonnay 2006 - Villány
Spárgás pisztrángfilé mandulatejjel
Sike Tamás Chardonnay Selection 2007 - Eger
Spárgás Panna Cotta fehérbalzsamecetes eperrel
Disznókő édes Szamorodni 2002 - Tokaj